Kjelling utsetter operasjon til etter VM

- Godt å være friskmeldt og føle at det er i orden.

FRISKMELDER SEG: Kristian Kjelling sier mageskaden er bra nok til at han kan utsette operasjon til etter VM i Sverige. Foto: Elvis Barukcic, AFP/Scanpix
FRISKMELDER SEG: Kristian Kjelling sier mageskaden er bra nok til at han kan utsette operasjon til etter VM i Sverige. Foto: Elvis Barukcic, AFP/ScanpixVis mer

Det norske håndballesset Kristian Kjelling friskmelder seg selv. Det er gode nyheter for landslagssjef Robert Hedin foran VM i Sverige i januar.

Kjelling har slitt med en strekkskade i magemuskulaturen og det har gjort at han verken kunne løpe eller skyte skikkelig. En planlagt operasjon er tidligere blitt utsatt til etter VM.

- Med magen går det egentlig ganske fint. Det er godt å være friskmeldt og føle at det er i orden. Nå har jeg en kamp igjen med Aalborg før VM-oppholdet. Så skal jeg brukte tiden fram VM med å komme opp igjen til det fysiske nivået jeg var, sa Kjelling til TV 2 Sporten.

Norge innleder VM i Sverige med kamp mot Japan i Norrköping 14. januar. Ungarn, Østerrike, Brasil og Island de andre norske motstanderne i gruppespillet.

(NTB)