Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjelling velger Riise-rådgiver

Bryter med missegeneral.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) I starten av dette året ble det kjent at Kristian Kjelling inngikk et samarbeid med missegeneral Geir Hamnes. Målet var å få utnyttet det store kommersielle potensialet håndballprofilen har.

Nå er samarbeidet brutt, etter bare noen måneder.

- Det ble bare sånn. Geir er dyktig i en helt annen verden enn den sportsverdenen jeg lever i. Sammen fikk vi ikke til det vi hadde håpet på, sier Kjelling til VG.

Han legger til at det ikke er noe dramatikk i kontraktsbruddet. Nå går Kjelling i stedet til Sportsavings, Jan Kvalheims selskap. Han har fra før John Arne Riise, Olaf Tufte og Jens Arne Svartedal i stallen.

- Jan er en flink kar og har den kompetansen jeg er ute etter, sier Kjelling til VG.

Lovprises av Riise

Før landskampen mot Hellas lovpriste John Arne Riise den jobben Kvalheim har gjort for ham. I et intervjue med Dagbladet fortalte han om faktorene som har ført til at han har forandret seg og «blitt mer voksen».

- Jeg har fått folk rundt meg, kjæresten, familien min, en god rådgiver i Jan Kvalheim - alle disse faktorene gjør at jeg har funnet roen i livet, sa Riise.

BYTTER RÅDGIVER: Kristian Kjelling tror han vil få mer ut av et samarbeid med Jan Kvalheim enn med Geir Hamnes. Foto: SCANPIX
BYTTER RÅDGIVER: Kristian Kjelling tror han vil få mer ut av et samarbeid med Jan Kvalheim enn med Geir Hamnes. Foto: SCANPIX Vis mer

Liverpool-spilleren samarbeidet tidligere med agent Einar Baardsen, som endte i en pengekrangel.

- Jan er blitt en fantastisk fin kompis som har gjort masse for meg. Vi har hatt mange samtaler, og jeg føler han kjenner meg, fortalte Riise.

Turneringsfloke løst

Om en uke samles Kristian Kjelling og resten av landslaget til en firenasjonersturnering i Polen. Der skal Gunnar Pettersens menn spille mot Danmark, Portugal og vertsnasjonen.

Dette er landslagets siste test med fulltallig tropp før de samles i forkant av VM i slutten av januar neste år.

Nå er også den kompliserte oppkjøringsturneringen på hjemmebane i januar løst. Polen trakk seg, noe som førte til at også Russland takket nei.

Portugal og Sverige stiller nå opp, og vil møte Norge i Stavanger (13. januar) og Bergen (14. januar). Deretter reiser Norge til Frankrike.

- Dette er gledelig. Det er bra for interessen at vi får vist oss fram på hjemmebane, sier Gunnar Pettersen til Aftenposten.

BRUKER KVALHEIM: John Arne Riise er veldig fornøyd med jobben Jan Kvalheim gjør for ham.
STJERNER I STALLEN: Jan Kvalheim har i tillegg til Riise utøvere som Olaf Tufte og Jens Arne Svartedal i stallen.