Kjeltringen er til å stole på

Treneren tror på nytt ran lørdag.

EN REAL KJELTRING. Nå gjør han som spillerne vil og banker konkurrentene. Cato Antonsen kan se seg litt rundt underveis. Foto: HESTETGUIDEN.COM.
EN REAL KJELTRING. Nå gjør han som spillerne vil og banker konkurrentene. Cato Antonsen kan se seg litt rundt underveis. Foto: HESTETGUIDEN.COM.Vis mer

|||

Her er sjansen til å vinne 48 millioner på lørdag!
Kjeltringen fant på skurkestreker omtrent hver gang han startet tidligere. Men nå oppfører han seg som han skal i løpene. Og da stjeler han mesteparten av premiepotten fra konkurrentene.


- Jeg kom nettopp inn i stallen med Kjeltringen etter dagens treningspass. Alt er i sin skjønneste orden med hesten, lover treneren Kjell Teigen.

- I mine øyne er Kjeltringen en klasse bedre enn lørdagens motstandere, understreker Kjell.


Et bra tips med tanke på tre millioner kroner ekstra i lørdagens 7?er pott, samt med tanke på muligheten til å vinne hele 48 millioner kroner om man er alene om å få sju rette. Kjeltringen starter i V75-4 på Leangen i Trondheim lørdag.

 

Nyter respekt

Respekt er ofte et nøkkelord i de aller fleste sammenhenger. Slik er også situasjonen innen travsporten, der store favoritter gjerne tar kommandoen og får drive i vei i egen takt. Kjeltringen, som forlot konkurrentene i et V75-løp på Bergen Travpark nå sist, tar fatt igjen på lørdag.

- Jeg kan bare skryte av Kjeltringen. Det er en flott hest på alle måter, og i mine øyne er han stabil og god. Det at hesten har feilet et par ganger i min regi skyldtes først en sjenering. I løpet etter var det bruk av feil utstyr, sier Kjell Teigen.

- Vi tar turen til Trondheim til helgen med svært god tro på seier, sier Teigen.

Spennende er det også å fritte ut Teigen om nyervervelsen 10 Wik Elden i V75-3. I fjor, da hesten var tre år gammel gikk alt som på skinner helt frem til Kriteriekvalifiseringen tok til. Da sa det stopp, og hesten ble sendt til Sverige for veterinærsjekk og deretter behandling.
- Wik Elden har vist kun positive ting så lenge han har stått hos meg. I trening virker det som om formen er på gang, og jeg tror spillerne skal følge nøye med utover sommeren. I bunn og grunn dreier det seg om en klassefylt kaldblodshest. Men løpet lørdag et tøft. Spesielt ettersom Særpefanten og Lome Mix deltar. Jeg tror denne duoen blir for hard for Wik Elden denne gang, avslutter Kjell Teigen.

Innleveringsfrist i lørdagens V75 er kl. 15:00.


(Rikstoto)