Kjeltringen ingen kan fange

På farten igjen i Bergen lørdag.

Nytt ran på gang. Det er som å stjele godteri fra unger, når Kjeltringen oppfører seg bra. Lørdag er det V75 på Bergen Travpark. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
Nytt ran på gang. Det er som å stjele godteri fra unger, når Kjeltringen oppfører seg bra. Lørdag er det V75 på Bergen Travpark. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| • Her er sjansen til å vinne 44 millioner på hest!

Kjeltringen har stabilisert seg, og sist kom han til mål i ensom majestet sammen med kusk Cato Antonsen. Tidligere var hesten litt av en røver og kunne finne på det meste i løpsbanen. Lørdag legger han trolig på til sin andre seier for året i V75-1 som er et løp for urutinerte kaldblodshester.

Vi tror ingen straffer Kjeltringen selv om det er tøffere i mot denne gang med 20 meter tillegg.  

Hva er det egentlig denne trollmannen, Kjell Teigen fra Vikersund, gjør med hestene for å forvandle dem til slike vinnerhester? Vel vet vi at mannen som er gammel pilkaster er en ener med nåler, men det må også ha noe med miljø og trivsel hos hestene å gjøre. -    Hva har du egentlig gjort med Kjeltringen, Kjell Teigen?

-    Ikke annet enn å behandle ham. Kjeltringen er en god hest, og han har alltid hatt talentet. Det er alfa omega for en hest. Talentet må være der. Da spiller det ikke så stor rolle hvor den står i trening, tror jeg. Hesten er god uansett. Den må bare få alle muligheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer