Kjempe-flause

Prins William (40) hadde ikke nok medaljer å dele ut da Erling Braut Haaland (22) og Manchester City vant FA-cupen. Det gikk utover kaptein Ilkay Gündogan (32).

MEDALJELØS: Erling Braut Haaland (fra venstre), Ruben Dias, Bernardo Silva, Stefan Ortega og Rodri kunne feire med medalje rundt halsen. Ilkay Gündogan (nummer to fra høyre) derimot ... Foto: NTB
MEDALJELØS: Erling Braut Haaland (fra venstre), Ruben Dias, Bernardo Silva, Stefan Ortega og Rodri kunne feire med medalje rundt halsen. Ilkay Gündogan (nummer to fra høyre) derimot ... Foto: NTB Vis mer
Publisert
  • Manchester City - Manchester United 2-1

LONDON (Dagbladet): Finn én feil på bildet!

Erling Braut Haaland har medalje rundt halsen. Det samme har lagkameratene Ruben Dias, Bernardo Silva, Stefan Ortega og Rodri. Jubelen står i taket etter 2-1-seieren over Manchester United i FA-cupfinalen lørdag. Men sjekk Ilkay Gündogan, nummer to fra høyre.

City-kapteinen og tomålsscoreren holder pokalen i hånda, men har ingen medalje rundt halsen. Hvorfor ikke? Engelske aviser avslører nå hvorfor.

- Gündogan ble nektet medalje på Wembley-balkongen. Det samme ble Kevin De Bruyne. Det virket som om prins William forklarte duoen at det ikke var nok medaljer til dem, skriver The Sun i papiravisa mandag.

Det samme melder Daily Mail, Daily Express og Goal.

De Bruyne fikk seinere medaljen til keeper Ederson. Men det som skjedde er naturligvis en stor flause. I stedet ble Sergio Gómez - som ikke engang var i troppen - sett med medalje etterpå.

Både Daily Mail og The Sun skriver at det er vanlig å ha 20 medaljer for hånda til det vinnende laget i FA-cupen. Det skal holde til elleve spillere i startoppstillingen og ni innbyttere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer