Kjempebonus for VM-gull

Michael Owen og David Beckham lokkes med 62 mill. for VM-seier. Men England vinner ikke, sier Liverpool-sjef Gerard Houllier.

I går ledet Beckham og Owen et forhandlingsutvalg som fisket i havn en kjempebonus dersom England blir verdensmestere i sommer. Totalt er bonusen på 62 mill. kroner, det tilsvarer 2,7 mill. kroner per hode i 23-mannstroppen, skriver

The Sun.

- Forbundet ga oss et rettferdig tilbud og vi aksepterte. Alle gutta synes det er deilig å få dette ut av veien, sier skadde David Beckham som besøkte England-leiren.

Keeper David Seaman og stopper Sol Campbell var også med i forhandlingene som også sikrer England-gutta 1,25 mill. kroner dersom de kommer videre fra gruppespillet.

Ifølge Owens manager i Liverpool, Gerard Houllier, er akkurat det en mer realistisk målsetning for England. Franskmannen mener laget er for ungt.

- De har en bedre sjanse i VM i 2006 enn denne gangen. Jeg sier det fordi de har en fin generasjon spillere mellom 18 og 23, og noen som er 24-25. Min erfaring er at laget som vinner VM vanligvis har ei gruppe spillere på 28-29 år. Sånn var det med Frankrike for fire år siden, sier Houllier til

Sky Sports

.

  • I kveld møter England Paraguay på Anfield. Dagbladet.no følger kampen direkte fra kl. 21.
<B>GLAD GUTT:</B> Michael Owen smiler fornøyd sammen med Matt Jansen før kampen mot Paraguay i kveld.