- Kjempebud på Skjelbred

- Stemmer ikke, sier Hoftun.

Sky Sports hevder Blackburn og Newcastle har lagt inn et bud på 60 millioner kroner for Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred, noe som avvises av sportslig leder Erik Hoftun.

- Det stemmer ikke. Vi har ingen bud vi vurderer i øyeblikket, sier Hoftun til VG Nett.

Men britiske Sky Sports hevder de to engelske klubbene har lagt inn hvert sitt bud på midtbanejuvelen. Budene skal være på om lag 6 millioner pund. Nettavisen hevder at Rosenborg skal diskutere saken på et styremøte.

- Det har jeg aldri hørt om. Det er stadig vekk agenter som ringer, men det foreligger ingenting konkret. Men dersom det kommer såpass mye penger på bordet, må vi sette oss ned og vurdere det, sier imidlertid Erik Hoftun.

Per Ciljan Skjelbred er koblet til flere engelske klubber, men skrev nylig under på en ny kontrakt med Rosenborg.

(NTB)

REKORDBUD? Ifølge rapporter i England skal både Blackburn og Newcastle ha lagt inn bud i størrelsesorden 60 millioner kroner på Per Ciljan Skjelbred. Det kjenner ikke Rosenborg til. Foto: Marit Hommeldal/Scanpix
REKORDBUD? Ifølge rapporter i England skal både Blackburn og Newcastle ha lagt inn bud i størrelsesorden 60 millioner kroner på Per Ciljan Skjelbred. Det kjenner ikke Rosenborg til. Foto: Marit Hommeldal/Scanpix Vis mer
- Kjempebud på Skjelbred