Kjempefeil sendte Jansrud ut av kombipallen

Åtte hundredeler unna i Kitzbühel.

TETT PÅ PALLEN: Kjetil Jansrud var åtte hundredeler unna pallplassering i kominasjonen i Kitzbühel. Foto: Cornelius Poppe, Scanpix
TETT PÅ PALLEN: Kjetil Jansrud var åtte hundredeler unna pallplassering i kominasjonen i Kitzbühel. Foto: Cornelius Poppe, ScanpixVis mer

Kjetil Jansrud var åtte hundredeler fra tredjeplassen i kombinasjonen i Kitzbühel. En kjempefeil i første omgang av slalåmen ødela alt for ham.

- Jeg tror nok at den feilen jeg gjorde i første omgang kostet meg minst ett sekund. Med den store feilen og med det dårlige utforrennet fra lørdag som var utgangspunktet mitt i denne kombinasjonen, vil jeg si at det var greit å bli nummer fire, særlig når jeg ikke var mer enn åtte hundredeler fra tredjeplassen, sa Kjetil Jansrud til NTB.

Ivica Kostelic, som ble toer i slalåmrennet og som tok 11.-plassen i lørdagens utfor, vant en overlegen seier i kombinasjonen.

- Jeg synes den annenomgangen jeg presterte i dette slalåmrennet var grei, men jeg klarer ikke helt å holde den samme farten som verdens beste slalåmkjørere ennå, sa Jansrud.

Nå reiser han videre til Schladming og tirsdagens kveldsrenn i verdenscupen.

- Jeg synes jeg er inne i en fin driv i slalåm nå, så det er klart jeg kjører i Schladming. Det er ingen grunn til å gi seg etter det jeg presterte her, sa Jansrud.

Aksel Lund Svindal kjørte ut i 1.-omgangen, mens Leif Kristian Haugen ble nummer 43. Han var 0,66 sekunder unna å ta seg til finalen.

(NTB)