Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjempefornøyd Hushovd mistet trøya

Men det er ikke bare seier som teller for Thor Hushovd.

(Dagbladet.no) Thor Hushovd hadde den gule ledertrøya etter de to første dagene av Tour Méditerranéen i Frankrike. Etter dagens etappe måtte han derimot gi den fra seg.

Uten at han er spesielt lei seg av den grunn.

Det var nemlig lagkameraten Alexandre Botcharov som stakk av med seieren på den 100 kilometer lange etappen fra Rousset til Toulon Mt Faron - og han overtok også ledertrøya.

- Jeg er kjempefornøyd med det og han fortjener virkelig dette. Jeg var i brudd store deler av dagen og kjørte for han, sier Hushovd til Syklingens Verden.

Gabriel Rasch har kjørt hardt for Hushovd de to første dagene og var tung i beina i dag. Etter 85 kilometer var han ferdig og han tok det veldig rolig inn til mål.

- Jeg er fornøyd med at jeg er såpass kjøresterk og også med at jeg ble beste nordmann. Gabba ble nest best, sier Hushovd og ler.

Etapperittet Tour Méditerranéen fortsetter lørdag og avsluttes søndag.

MÅ TA AV SEG TRØYA: Thor Hushovd syklet i gult i dag, men han måtte gi trøya til en lagkamerat etter etappen. Foto: AFP
MÅ TA AV SEG TRØYA: Thor Hushovd syklet i gult i dag, men han måtte gi trøya til en lagkamerat etter etappen. Foto: AFP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media