-  Kjempefornøyd

Pål Anders Ullevålseter endte på en sjetteplass i Dakar-rallyet, fire timer bak vinneren spanske Marc Coma. Han er likevel godt fornøyd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ullevålseter hadde som mål å gjøre det bedre enn i 2004, da han ble nummer fem. Det klarte han ikke, men han er likevel godt fornøyd over å gjennomført Dakar-rallyet.

-  Nå er jeg bare kjempefornøyd. Følelsen over å ha fullført er veldig god, og jeg ble i tillegg beste privatkjører. Jeg føler at jeg kjempet langt framme selv om det bare holdt til en sjetteplass, forklarer han til Dagbladet.

Tøft

Verdens hardeste motorsykkelløp skulle også i år vise seg å bli tøft. Hele 40 prosent av de 232 deltakerne måtte bryte. For Ullevålseter ble det også 15 tøffe dager i ørkenen.

-  Jeg hadde en del problemer med dekkene og tapte tid, men man kan ikke forvente å kjøre 900 mil uten problemer. Jeg var dessuten godt forberedt og i god form, og jeg blir bare bedre og bedre.

På grunn av de siste dagenes tragiske dødsulykker, ble det ikke tatt tider på den korte etappen i Dakar i går.

To unge gutter ble påkjørt og drept fredag og lørdag. Tidligere i rallyet omkom den australske motorsykkelføreren Andy Caldecott.

-  Lei meg

-  Dødsfallene har preget meg, og jeg har vært lei meg de siste dagene. Sånn skal ikke skje, men så gjør det det likevel. Arrangørene skal nå forsøke å finne en måte å hindre det på, men jeg vet ikke hvordan de skal klare det, avslutter Ullevålseter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer