- Kjempekamp av Martin

Stabæk slo Brann 2-1 i Bergen.Vi fulgte kampen direkte: Brann - Stabæk

(Dagbladet.no): - Martin gjør en kjempekamp og jager resten av gutta og står på, sier Stabæk-trener Gaute Larsen til Canal +, åpenbart lettet etter dagens trepoenger i Bergen.

For det har ikke akkurat blitt mange seirer i år, og da havner man som kjent under streken. Nå har Stabæk klatrer på riktig side igjen, ikke minst takket være storspill av landslagskaptein Martin Andresen, som har måttet tåle mye pepper i det siste.

Men det var ikke mye pepper å få i dag av Canal + sine ekspertkommentatorer Nils Johan Semb og Henning Berg. Og Gaute Larsen er klar i talen.

- Det har blitt mye kritikk mot Martin. Det blir litt svart/hvitt, sier han - storfornøyd med kapteinen sin.

Og han var fornøyd med hele laget, ikke minst unggutten Eirik Markegård som takket for tilliten med å dra av Opdal i Brann-buret og gi Stabæk den viktige 1-0 ledelsen.

Brann trykte mer på i andre, men Stian Ohr økte isteden ledelsen etter nydelig forarbeid av Martin Andresen. Raymond Kvisvik reduserte på frispark like før slutt, men Stabæk slapp med skrekken.

- Jeg synes vi gjorde en meget god kamp i dag, og lykkes med komme opp i Kvisvik, Winters og Sæternes som var gode, sier Larsen.

Skuffet

Brann-trener Mons Ivar Mjelde - som i dag forlenget sin kontrakt med Brann ut 2006-sesongen - var naturlig nok i et noe annet humør. Det hadde han også all mulig grunn til, noe Semb og Berg påpekte en rekke ganger i løpet av kampen.

- Vi kommer alt for seint i gang og fortjener ikke poeng i dag. Jeg er veldig skuffet, sa Mjelde.

Og dermed røk muligheten til å kapre fjerdeplassen på tabellen, en plassering som sikrer deltakelse i Royal Leauge.

<B>JUBEL:</B> Stabæk har hatt litt å juble over denne sesongen, men smilet kom tilbake med seieren over Brann i Bergen.
- KJEMPEKAMP:</B> Martin Andresen var tilbake i toppslag på Brann stadion, og får skryt fra trener Gaute Larsen.