Kjempekrasj for Rally-Andreas(18)

Gikk fire ganger rundt i lufta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En stor stein sendte Andreas Mikkelsens bil fire ganger rundt i luften og ut av den siste VM-runden i rally.

– Jeg er utrolig skuffet nå. Vi pushet ikke tempoet med bilen, så dette var utrolig synd. Samtidig er jeg jo glad for at det gikk så bra, sier Andreas Mikkelsen til NTB.

Verken det 18-årige stortalentet eller kartleser Ola Fløene ble skadd i ulykken som inntraff på 9. fartsprøve i Wales Rally Storbritannia, men bilen ble så ødelagt at det ikke nyttet å få den i stand til kjøring søndag.

Mikkelsen innledet den siste VM-runden med en solid 10.-plass etter fredagens sju fartsprøver. Lørdag ble det ingen hyggelig fortsettelse for Oslo-gutten.

Den gode starten på den åttende fartsprøven, ble raskt stoppet da Mikkelsen og Fløene opplevde det dramatiske møtet med den store steinen i en høyresving på den niende prøven.

– Steinen vippet oss rundt fire ganger i luften før vi landet på hjulene igjen. Alt skjedde så fort, vi så ikke steinen i det hele tatt, forteller Mikkelsen.

Utrolig nok kom de to nordmennene helt uskadd fra episoden.

– Jeg har sett litt på hva som skjedde på video i etterkant. Det ser verre ut enn det var, men når du er i luften så føles det som en evighet. Du rekker å se Dagsrevyen, Kveldsnytt, alt etter hverandre, fortsetter 18-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer