Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjempeløp av Liv Grete

Et kjempeløp av Liv Grete Poiree sikret norsk tredjeplass på skiskytterstafetten i Ruhpolding. Nok en gang var Tyskland overlegne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det så stygt ut for Norge etter to etapper. Både Ann Elen Skjelbreid og Linda Tjørhom tapte mye til teten og da Gunn Margit Andreassen la ut på den tredje etappen lå Norge over to minutter bak lederen Tyskland.

Andreassen gjorde et godkjent løp og sendte Liv Grete Poiree ut 2.44 bak Tyskland, og i underkant av ett minutt bak tredjeplassen.

Og Norges skiskytterener grep sjansen. Med én bom og solid innsats i sporet tok Poiree Norge opp på tredjeplassen. Særlig var den stående serien imponerende. Skulder ved skulder til franske Niogret plaffet den norske jenta ned fem strake blinker.

Til slutt endte Norge 2.26 bak Tyskland. Tyskerne virker nesten umulige noen uker før OL. Laget har vunnet alle sesongens verdenscupstafetter så langt - tre seire av tre mulige.

Hele Norges coronakart