Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjempemål av Beckham

David Beckham laget et glitrende mål på et langskudd fra 25 meter, og England hadde ingen problemer med å kjøre over lillebroren fra Wales.

Dermed ble det tre poeng til England i VM-kvalifiseringen.

Møtet mellom de to lagene var det første på 20 år.

Bare fire minutter unnagjort før det første målet kom etter at kampens norske dommer Terje Hauge blåste kampen i gang.

Målet var signert Chelseas Frank Lampard.

- Begge lagene ville vinne, men etter hvert fikk vi et stort overtak. Vi kunne ha vunnet mer komfortabelt, sa målscorer Lampard.

Lampard ble spilte fram av Michael Owen. Den tidligere Liverpool-spissen sliter med å få spilletid i Real Madrid, men klarte seg bra mot Wales.

- Vi spilte med tre spisser foran og det fungerte bra. Vi spilte oss fram til en rekke sjanser, og 2-0 var minimum, sa Owen.

Det hadde han helt rett i. England var flere klasser bedre enn Wales, som til tider ble helt utspilt.

Skru

Det var selvsagt målet til Beckham som varmet mest. Han slo en fin skruball fra rundt 25 meter, og den duppet elegant over en utmanøvrert Paul Jones i målet til Wales. Det skapte naturlig nok ellevill jubel blant de 65.000 tilskuerne på Old Trafford.

- Jeg er veldig fornøyd med kampen. Wales forsvarte seg bra og stengte rommene effektivt, men vi opptrådte profesjonelt og skaffet oss seieren, sa Englands landslagstrener Sven-Göran Eriksson.

- Vi ble et nummer for små i dag. Vi må gå for 2. plassen i gruppa, sa Wales' trener Mark Hughes.

(®NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media