Kjempeopptur for Kjus

Mens Kjetil André Aamodt fortsatte å imponere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går sto Lasse Kjus over utforen i Garmisch-Partenkirchen, Tyskland, og forrige helg ble han syk og måtte reise hjem fra Kitzbühel i Østerrike.

I dagens super-G i Garmisch-Partenkirchen var han overraskende tilbake, og det med bravur. Til slutt ble det femteplass til nordmannen.- Dette er en meget stor prestasjon. Selv om jeg hadde håpet på det, er det en stor lettelse å se at det skjer, sier landslagssjef Marius Arnesen til Dagbladet.no.

Pallplass for Aamodt

Riktignok hadde veteranen et tidlig startnummer, noe som viste seg å være en fordel i dag. Men han beviste i alle fall at han er nærheten av toppen 12 dager før OL starter.

Enda bedre gikk det for Kjetil André Aamodt, som endte på tredjeplass, henholdsvis 3 og 85 hundredeler bak andre- og førstemann Christoph Gruber (Østerrike) og Scott Macartney (USA). - Nydelig kjøring! Dermed sikret han seg sin første pallplassering i super-G på svært lenge, kommenterer Arnesen.

- Kan bli et hyggelig OL

Selv om Bjarne Solbakken ble nummer 30, var dagens norske skuffelse definitivt Aksel Lund Svindal. Verdenscuplederen i super-G endte på 20. plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer