Kjemper for å rekke Bislett Games

- Det ser bra ut, sier sportssjefen.

Den skadde sprinteren Jaysuma Saidy Ndure var til behandling og undersøkelser både mandag og tirsdag. Tilbakemeldingene er positive, og det går framover.

- Det vi har fått høre er at det ser bra ut. Det er ikke snakk om noen alvorlig skade, men det er beina hans som kommer til å avgjøre når han er tilbake for fullt. Akkurat nå er det umulig å si noe om det, sier sportssjef Ketil Tømmernes i Norges Fri-idrettsforbund til NTB.

Derfor er det umulig å si om Ndure kommer til å rekke Golden League-åpningen i Berlin 1. juni. Det er heller ikke sikkert at han er klar til Bislett Games fem dager senere.

Tømmernes skal ha samling med alle de aktuelle norske OL-kandidatene i friidrett på Bislett onsdag.

- Det blir 11 utøvere, trenerne og støtteapparatet deres, samt folk fra både friidrettsforbundet og Olympiatoppen. Den eneste av de OL-aktuelle utøverne våre som ikke vil være til stede er Ezinne Okparaebo. Hun er på treningsleir i Portugal, sier Tømmernes.

Han sier at det er lagt et program som kommer til å vare hele dagen.

- Vi i friidrettsforbundet skal gjennomgå våre planer. Olympiatoppen skal gjennomgå sine detaljplaner med utøverne, og alt kommer til å foregå på hovedbanen vår Bislett, sier Ketil Tømmernes.

(NTB)

KLAR TIL BISLETT GAMES? Foreløpig er det usikkert om Jaysuma Ndure rekker Golden League-stevnet på hjemmebane. Foto: JAVIER SORIANO/AFP/SCANPIX
KLAR TIL BISLETT GAMES? Foreløpig er det usikkert om Jaysuma Ndure rekker Golden League-stevnet på hjemmebane. Foto: JAVIER SORIANO/AFP/SCANPIX Vis mer
Kjemper for å rekke Bislett Games