Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Paris-Roubaix:

Kjemper for livet etter hjertestans i Paris-Roubaix

Lå livløs i grøften.

HJERTESTANS: Michael Goolaerts fikk hjertestans under Paris-Roubaix og er sendt til sykehus. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)
HJERTESTANS: Michael Goolaerts fikk hjertestans under Paris-Roubaix og er sendt til sykehus. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(procycling.no): Vérandas Willems-Crelan-rytter Michael Goolaerts er sendt til sykehus etter hjertestans under brosteinsklassikeren Paris-Roubaix.

Belgieren lå plutselig livløs i grøften med omtrent 150 kilometer til mål.

Den belgiske sportskanalen Sporza sier at legene nå prøver å stabilisere 23-åringen. Det ble foretatt hjerte-lungeredning på Goolaerts, og den unge rytteren blir nå tatt hånd om av medisinsk personell.

Senere søndag melder nyhetsbyrået AFP at tilstanden hans er livstruende. De siterer en uttalelse fra rittarrangøren. Goolaerts kjemper for livet på sykehuset i Lille.

– Vi ber om tålmodighet i denne saken, sa en talsmann for Veranda's Willems-laget da AFP søndag kveld ba om en oppdatering på Goolaerts' tilstand.

Goolaerts lag melder på Twitter at han har brutt rittet som følge av en velt, men utdyper ikke noe utover det.

I Vérandas Willems-Crelan er Goolaerts lagkamerat med Wout Van Aert, den tredoble sykkelkrossverdensmesteren som er en av favorittene i søndagens ritt.

Rittet kan du følge LIVE på våre sider.

Saken oppdateres!

Artikkelen er levert av sykkelnettstedet procycling.no!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!