Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjemper mot nedrykk i sorgen

LuaLua mistet sønnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Lomana LuaLua fikk beskjed om at hans 18 måneder gamle sønn døde av sykdom samtidig som han representerte Kongo i Afrika-mesterskapet.

I helga kom han hjem til England og i går trente han med Portsmouth igjen. Han har snakket med manager Harry Redknapp og ønsker å være med mot Manchester United på lørdag.

- Jeg knust av tapet, men setter stor pris på støtten jeg har møtt i denne vanskelige tida, sier LuaLua til klubbens hjemmeside.

Selv om han håper på å få spille mot United, håper han at han får lov til å sørge i fred.

- Jeg regner med at alle skjønner at jeg nå vil være sammen med familien min.

25-åringen gikk glipp av fire Portsmouth-kamper da han var i Afrika, og Pompey plukket bare ett poeng i den perioden og ble i tillegg slått ut av FA-cupen.

Tidligere i sesongen gikk han glipp av fem kamper, etter at han ble rammet av malaria under en landslagssamling med Kongo.

Portsmouth ligger nest sist på tabellen, med 18 poeng. Klubben har to poeng opp til Birmingham og sju opp til Middlesbrough på sikker plass.

I SORG: Lomana LuaLua har mistet sønnen, men satser på å spille til helga.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!