<strong>DE STØRSTE PROFILENE:</strong> Skidronninga Marit Bjørgen og toppsvømmeren Henrik Christiansen fronter årets Klubben i mitt hjerte. Der kan du stemme fram din klubb i konkurransen om ære og 400 000 kroner.
DE STØRSTE PROFILENE: Skidronninga Marit Bjørgen og toppsvømmeren Henrik Christiansen fronter årets Klubben i mitt hjerte. Der kan du stemme fram din klubb i konkurransen om ære og 400 000 kroner. Vis mer

Klubben i mitt hjerte 2017

Kjemper om ære og 400 000 kroner. Stem her!

Løft fram klubben i ditt hjerte!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

DEN årlige avstemningen "Klubben i mitt hjerte" er i gang igjen. Denne konkurransen er ment å løfte fram det lokale klubbarbeidet over hele landet, og arrangeres av Norges Idrettsforbund, SpareBank 1, P4 og Dagbladet.

Etter at stemmelokalet ble åpnet, har titusenvis av idrettsinteresserte over hele Norge begynt å stemme fram sin favoritt. Bare på to dager har langt over 2 000 ulike klubber fått stemmer, og det er en god grunn for det:

  • I år er premiepotten på hele 400 000 kroner.

Denne konkurransen er lagt opp slik at alle idrettsklubber uansett størrelse har mulighet for å vinne fram til årets kampanje avsluttes fredag 24.november kl.12.00. Hver ukedag fra mandag til fredag trekker vi 3 vinnere som hver får 10 000 kroner blant de klubbene som i løpet av 24 timer klarer å samle sammen 50 stemmer.

Til den første trekningen var det hele 177 klubber som hadde nådd denne grensen, og vi gratulerer Ekholt Ballklubb, Tryg Lade og Bjørgvin Karateklubb som de tre første vinnerne av 10 000 kroner.

Og husk: I denne trekningen har din klubb like gode sjanser hver eneste ukedag bare dere klarer å få samlet 50 stemmer det siste døgnet innen klokka ni hver morgen fra mandag til fredag.

Samtlige klubber som når denne daglige grensen samler også opp ett lodd til trekningen av ekstrapremien på 50 000 kroner. Denne trekningen skjer etter at kampanjen avsluttes kl.12.00 fredag 24.november.

Da kårer vi også totalvinneren av Klubben i mitt hjerte 2017. De siste årene har det vært Charlottenlund Sportsklubb fra Trondheim. Der har de vært flinke til å bruke denne kampanjen til å styrke sitt sosiale idrettsarbeid i lokalmiljøet. Nettopp det er hovedpoenget ved å være med i Klubben i mitt hjerte.

Du kan stemme på din favorittklubb her: http://www.klubbenimitthjerte.no/

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer