Kjemper om en million

- Har Norges beste hest.

NY REX RODNEY. Support Justice og Geir Vegard Gundersen er så populære allerede at de fikk jubel for andre plassen i Oslo GP. I kveld kan hesten ta det store steget, om det blir seier i storløp på Solvalla.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
NY REX RODNEY. Support Justice og Geir Vegard Gundersen er så populære allerede at de fikk jubel for andre plassen i Oslo GP. I kveld kan hesten ta det store steget, om det blir seier i storløp på Solvalla. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kjører Norges beste hest.Det er klart jeg har tro på seier.

Det har jeg alltid når jeg kjører Support Justice, sier Geir Vegard Gundersen til Dagbladet.

I kveld skal det norske håpet ut i kamp om en million i Jubeileumspokalen på Solvalla.  Årets løp Løpet omtales som årets løp av svenske traveksperter.Det overgår til og med Elitloppet, som alltid ellers er det store høydepunktet i nabolandet.

Geir Vegard Gundersen sikter på millionen og pokalen.

- Det er flere fantastiske hester i løpet.

Men min er like god.

Posisjonene vil avgjøre mye.Men denne gang håper jeg og kjører for å unngå dødens.Support Justice har gått der de tre siste gangene.Og sist måtte han helt i kjelleren for å vinne NM, sier Gundersen.

Tar av skoene Geir Vegard Gundersen sier han skal ta av framskoene på Support Justice i kveld.Ellers har hesten travet med fire sko hver gang.

Sist Gundersen dro av framskoene, spurtet Support Justice fra de fleste av den eldre Europaeliten og tok andre plassen i storløpet Oslo Grand Prix.I kveld er løpet for fem-årige hester.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer