Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjemper om seier

Marius Lindvik er nummer tre og Johann André Forfang fire før finaleomgangen i Willingen. Kamil Stoch leder foran Stephan Leyhe.

KJEMPER OM SEIER: Marius Lindvik. Foto: NTB Scanpix
KJEMPER OM SEIER: Marius Lindvik. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Johann André Forfang klinket til med et hopp på 138 meter og sikret med det et flott utgangspunkt før finaleomgangen. Tromsøværingen deler 4.-plassen med Stefan Kraft og har 4,7 poeng opp til ledende Stoch.

Enda lengre hoppet Marius Lindvik, som jakter sin første pallplassering siden seieren i Innsbruck i starten av januar. 21-åringen landet på 140 meter og er nummer tre. Han har 2,9 poeng opp til Stoch.

Robert Johansson fikk ikke førstehoppet til å klaffe. I lette forhold landet han på 127,5 meter, noe som så vidt holdt til avansement til finaleomgangen. Lillehamringen ligger på 28.-plass og er 26 poeng bak Stoch.

Robin Pedersens hopp på 128 meter holdt til en foreløpig 25.-plass og avansement. Anders Haare er også klar for finaleomgangen takket være diskvalifiseringen av Daniel Huber. Haare er nummer 30 etter et hopp på 126 meter.

Daniel-André Tande deltok ikke som følge av sykdom. Søndag er det duket for nok et renn i tyske Willingen.