Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjemper om topplassering

Marianne Skarpnord gikk ett slag under par fredag og ligger etter to dager på 2.-plass i europatourturneringen i spanske Marbella.

KJEMPER I TETEN: Marianne Skarpnord.
Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
KJEMPER I TETEN: Marianne Skarpnord. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer

Den norske golferen åpnet turneringen strålende med seks slag under par torsdag. Hun fortsatte storspillet på det første hullet fredag der hun slo en birdie. Hull fem endte med bogey for 33-åringen, før hun med birdie på det 14. hullet sørget for at hun avsluttet dagen ett slag under par.

Dermed er hun totalt sju slag under par og beholder 2.-plassen fra den første dagen av turneringen. Den deler hun nå med tre andre spillere. Skarpnord var ikke spesielt fornøyd med eget spill.

– Jeg traff ok med driveren i dag, men jernslagene og puttingen var helt elendig, sa 33-åringen til europatourens nettsted etter runden.

Også Tonje Daffinrud henger godt med i Spania. Etter å ha åpnet turneringen med par, gikk hun ett slag under par fredag og ligger på 19.-plass. Celine Borge er nummer 45 med tre slag over par etter to dager. Med det klart hun cuten. Det gjorde ikke Marita Engzelius. Hun endte på 82.-plass med ni slag over par. Det holdt ikke til videre spill.

I tet, ett slag foran Skarpnord, er tyske Karolin Lampert. Hun gikk fire slag under par fredag.

Turneringen avsluttes søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media