Kjemperedning i sluttminuttene i høydramatisk avslutning

Men Manchester United fikk aldri hull på byllen.

KJEMPEREDNING: Tim Krul nekter Javier Hernandez scoring i sluttminuttene. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix
KJEMPEREDNING: Tim Krul nekter Javier Hernandez scoring i sluttminuttene. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United - Newcastle 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Manchester United var ute etter å ta sin tredje strake seier i Premier League denne sesongen.

— Vi kan være fornøyd med måten vi spilte, men ikke resultatet. Vi hadde uflaks, sa United-manager Louis van Gaal ifølge BBC.

Wayne Rooney har fått kritikk for at han ikke er det United trenger på topp denne sesongen. Spissen sto uten nettkjenning på de to første ligakampene, og var ute etter å revansjere seg mot et lag han ofte scorer mot.

Og allerede etter tre minutter kunne han stilnet kritikerne, men scoringen ble annullert for offside. Men det var bare et skremmeskudd fra en spiller som virker å være ute av form.

United kjempet desperat for en scoring i sluttminuttene, men en god keeper og marginer i mot sørget for at det ble målløst.

— Vi gjorde feil valg høyt i banen, men vi spilte glimrende som lag. Jeg liker kamper der vi spiller som dette, men ikke resultatet, sa van Gaal.

Enveiskjøring Newcastle hadde en forferdelig start på Old Trafford i ettermiddag, og det var nok mange som spurte seg når, og ikke om, Tim Krul ville slippe inn dagens første scoring.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.