Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjemperud: - Jeg ødela kampen

BONDI BEACH (Dagbladet.no): Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud tapte 13-15 mot USA og er slått ut av OL. Norge mistet grepet midtveis i kampen. - Min største skuffelse, sier Jørre til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norge startet glimrende i åttendedelsfinalen på centrecourten i dag tidlig. Med flotte smasher og serve-ess gikk gutta rett opp til 5-1.

Så kom perioden hvor amerikanske Dain Blanton og Eric Fonoioama hentet inn ledelsen og fikk overtaket.

- Det er fryktelig, sier en veldig skuffet Jørre Kjemperud til Dagbladet.no etter at de har takket motstanderne for kampen.

Latterlig

Han tar på seg skylda for at Norge ikke er i kvartfinalen søndag.

- Jeg ødelegger meste av kampen for oss med latterlige feil, sier Jørre.

Norge var med på både 8-8 og 12-12, men da det virkelig gjaldt bommet begge gutta på serve etter serve. USA-duoen fikk nye sjanser til poengplukking hver gang gutta servet i nettet eller utenfor baklinja på sanden.

Til slutt vant USA etter sin andre matchball på stillingen 14-13. Vegard Høidalen vil ikke være med på at makkeren kostet Norge seieren.

- Jørre gjorde mye bra og mye ikke så bra. I dag var jeg mest stabil, vanligvis er det han. Det går opp og ned, sier Vegard.

Begge to er enige om at de hadde seieren inne, men misbrukte en enestående mulighet til å slå amerikanerne for første gang på seks møter.

- Vi greier å sløse det bort, sier Jørre.

Skylder ikke på nakken

Vegard var den som brant flest server, men tror likevel det var mest fornuftig å fortsette med kraftservene på slutten av kampen.

- I ettertid kunne det vært smart å slutte, men vi er de som pleier å få inn flest serve-ess. Vi har vunnet mye på det. Men kanskje vi skulle holdt igjen, sier Vegard.

Jørre hadde tidligere i uka problem med en muskelstrekk som skapte smerter i slagarmen.

- Jeg gidder ikke å skylde på nakken. Det var en elendig match, sier Jørre.