Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjemperud og Skarlund truet med juling

Slo verdensmesterne i Kina.

(Dagbladet.no): Jørre Kjemperud og Tarjei Skarlund slo verdensmesterne Marcio Araujo og Fabio Luiz Magalhães 21-15, 21-19, i en sandvolleyballturnering i Shanghai i Kina, skriver ANB.

Turneringen er sesongåpning på World Touren og de norske gutta storspilte i dag tidlig norsk tid.

– Dette var herlig. Vi holdt et godt servepress og fikk dem ut av rytmen. Vi klarte å holde dem langt fra nettet, og vi blokket dem og plukket baller, sier en meget fornøyd Tarjei Skarlund.

Aroujo stoppet Magalhães

Verdensmesterne var rasende etter etter nederlaget mot de norske gutta.

– Fabio Luiz ville ikke takke oss for kampen og viftet oss vekk. Da jeg spurte hvor gammel han var, var det like før han skulle ta meg, sier Tarjei til volleyball.no.

Overfor Stavanger Aftenblad forteller Kjemperud at det nesten ble slagsmål på banen.

- Det ble tumulter i etterkant. Fabio nektet å ta oss i hånden etter kampen, derimot truet han Tarjei med juling. Partneren måtte gå i mellom dem. Han unnskyldte seg i etterkant for Fabios oppførsel, sier Kjemperud til avisa.

Møter italienere

Med seieren over det brasilianske paret møter Kjemperud/Skarlund et italiensk par i morgen: Eugenio Amore / Andrea Tomatis.

De to nordmennene har fra før slått Jason Lochhead / Kirk Pitman fra New Zealand 2-0 i sett.

Selvtilliten er på topp etter nattas oppgjør.

- Brasil-kampen var helt utrolig, vår beste kamp noensinne, sier Kjemperud.

Iver Horrem og Bård Inge Pettersen har et tap og en seier i turneringen så langt. I kvinneklassen har Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes vunnet en kamp og er ett steg nærmere hovedrunden, skriver ANB.

SENKET VERDENSMESTERNE: Jørre Kjemperud og Tarjei Skarlund sto for en sensasjon i turneringen i Shanghai.
SINNA BRASILIANER: Fabio Luiz Magalhães måtte roes ned av makker Marcio Araujo etter tapet mot de norske gutta i dag tidlig.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling