Kjemperud og Skarlund utslått

- Vi ble rett og slett feid av banen.

Jørre Kjemperud og Tarjei Skarlund er utslått av OL-turneringen i sandvolleyball etter sitt tredje strake tap.

I de to første kampene var de meget nær seier, men slapp motstanderne inn i kampen etter å ha vunnet første sett og ledet i det neste. Onsdag var nordmennene sjanseløse mot Martin Laciga/Jan Schnider.

Sveitserne brukte bare 42 minutter på å vinne 2-0 (21-17, 21-13).

- Vi ble rett og slett feid av banen. Dette ble som å spille mot en vegg. Annetsettet var bare trist, sa en svært skuffet trener Ronny Berntsen til Aftenbladet.no.

- Dette var et lag som kjempet for å komme i form, men som ikke kom opp. Man går ikke videre når man ikke spiller to gode sett på rad, mente han.

I det første settet kjempet Norge til det sto 17-18. Så ble Jørre Kjemperud blokket ned av Martin Laciga. I tillegg ødela en diger misforståelse siste mulighet til å kontre.

- Vi fikk en god start, og presset bra på serve, men de fikk opp ballen og kom på nett hver eneste gang, sukket Tarjei Skarlund.

I annet sett var Norge aldri reelt med i kampen om seier. Det norske paret slet med mottak og fikk ikke dreis på angrepet heller. Derfor ble de et lett bytte for de rutinerte sveitserne.

Utslått:
Kjemperud og Skarlund prøvde å oppmuntre hverandre, men de røk allikevel på hodet ut av OL-turneringen. Foto: Heiko Junge / SCANPIX
Utslått: Kjemperud og Skarlund prøvde å oppmuntre hverandre, men de røk allikevel på hodet ut av OL-turneringen. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer

- Grunnspillet vårt stemte ikke, mottaket var for dårlig og vi fant aldri roen, konstaterte Jørre Kjemperud.

(NTB)

Kjemperud og Skarlund utslått