Kjempescoring av Runar

Ødela Sundgot-festen.

(Dagbladet.no): Arild Sundgot scorer nesten alltid mot Bodø/Glimt på Aspmyra, og gjorde det igjen i dag. Koren sto for pasningen, Sundgot scoret fra det som kunne minne om en offsideposisjon. Likefullt, 0-1 på Aspmyra etter 39 minutter.

– Fra min posisjon virket det som offside, sier trener Ola Haldorsen ifølge ANB om situasjonen da Arild Sundgot sendte LSK i ledelsen etter 39 minutter.

Men linjedommeren mente at Sundgot ikke var foran ballen da den ble slått og godkjente scoringen. Han fikk naturlig nok medhold av målscorer Sundgot.

– Jeg var bak ballen da pasningen ble slått, forsikrer Arild Sundgot.

1-0-ledelsen så det lenge ut som Lillestrøm skulle få holde kampen ut. Begge lagene hadde sine gode muligheter, men alt i alt så det ikke ut til å at Glimt ville få utligninga de jaget.

Helt til Runar Berg fikk kjempetreff på et frispark nærmere 25 meter fra mål. Ballen gikk forbi muren og i mål via stolpen. Dermed ble det poengdeling mellom de to gultrøyene.

– Vi burde ha dratt i land seieren. Frisparket Glimt fikk i forkant av scoringen var billig, mener Sundgot, som nå er oppe i seks scoringer i eliteserien så langt. Dermed henger LSK også fortsatt med i medaljekampen. Bodø/Glimt fortsatt er med i bunnstriden og ligger på kvalifiseringsplass.