Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjempescoring av Steffen

Charlton- Tottenham 1- 4. Slitsom dag på jobben for Spurs i går. Helt til Steffen Iversen scoret 1- 1 etter 57 minutter. - Et av de to- tre beste jeg har scoret denne sesongen, sier han til NTB.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mark Kinsella ga vertene ledelsen etter fem minutter i en kamp som ble utsatt et kvarter på grunn av styrtregn og trafikk-problemer. Hadde det ikke vært for Roger Nilsens blokkering av svenske Martin Pringles skudd noen minutter seinere, og superspill av keeper Ian Walker kunne det gått riktig ille for Tottenham. Men George Grahams gutter kjempet seg gradvis inn i kampen, og Steffen Iversen kunne utliknet allerede etter halvtimen. Men først 12 minutter ut i andre omgang banket Steffen inn 1- 1 i det høyre hjørnet.

- Ja, det var et ålreit mål, det, sier Steffen.

Han vendte bort et par halvhjerta Charlton-forsvarere, spilte vegg med Tim Sherwood og dundret til med venstrefoten.

Derfra og inn løsnet det for Tottenham, som enkelt ordnet tre poeng etter scoringer fra Sol Campbell, Jose Dominguez og David Ginola.

- George Graham var ikke blid i garderoben i pausen. Men etter hvilen klarte vi å få opp tempoet og da hang ikke Charlton med lenger, forteller Steffen Iversen.