KFUM Oslo knuste Fredrikstad

Kjempesmell for Høgmo i opprykkskampen

KFUM Oslo tok første stikk mot Fredrikstad i kvalifiseringskampen til 1. divisjon. Oslo-laget tar med seg en 3-0-ledelse til returmøtet om én uke.

TAP: Per-Mathias Høgmo og hans Fredrikstad kan få det vanskelig med å rykke opp. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
TAP: Per-Mathias Høgmo og hans Fredrikstad kan få det vanskelig med å rykke opp. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Begge lagene ble nummer to i sin 2.-divisjonsavdeling og spiller om retten til en avgjørende kvalifiseringskamp mot laget som blir nummer 14 i førstedivisjon.

FFK-trener Per-Mathias Høgmo gjorde som han gjorde med landslaget, roterte ved spissvalgene før en viktig kvalifiseringskamp. Og som med landslaget ble det en real nedtur for Høgmos-menn.

Etter lørdagens første kamp i dobbeltoppgjøret er det KFUM som har halvannet bein i den kampen, takket være mål av Moses Mawa, Tore André Sørås og Mansour Gueye. Og det kunne gått enda verre for laget fra plankebyen hvis det ikke hadde vært for en strålende Håvar Jenssen i FFK-målet.

Frekk corner

Jenssen hindret hjemmelaget i å ta føringen allerede etter ett minutts spill da han vartet opp med en beinparade fra øverste hylle. Men tross flere gode redninger kunne han ikke hindre at Moses Mawa da spissen kom alene med keeper fem minutter før pause.

FFK våknet litt etter scoringen, men ikke nok til at lagene gikk til pause med ledelse til hjemmelaget. Knappe fem minutter ut i annen omgang doblet Tore André Sørås hjemmelagets ledelse etter en frekk kort cornervariant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer