Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjempesmell for seiersvante Real

Seiersrekken stoppet av «lille» Almeira.

Real Madrid hadde vunnet åtte kamper på rad og virket uslåelige i kampen om nok et ligagull, men Almeria sjokkerte og sikret seg 2-0 seier lørdag.

Allerede etter et kvarters spill fikk hjemmelagets supportere den første indikasjonen på at en sensasjon var i gjære. Forsvarspilleren Gutierrez Robles Juanito sendte de nyopprykkede i føringen med sin første scoring for sesongen.

Og mens Reals stjernerekke ikke klarte å score mål, viste Almeria seg giftige foran nettet da Alvaro Negredo Sanchez satte inn 2-0 på straffespark minuttet etter hvilen.

Selv om Real Madrid satte i gang et kraftig press mot slutten av kampen klarte ikke serielederen å få ballen i mål.

- Ikke bekymret 

- Jeg er ikke bekymret på grunn av dette. Dette tilbakeslaget kommer på et perfekt tidspunkt for oss, og jeg er sikker på at vi takler det bra, sa Reals trener Bernd Schuster.

Den tyske treneren vet at han må levere resultater på løpende bånd. Han etterfulgte Fabio Capello, som fikk sparken etter å ha ledet Real til serietriumf i fjor.

- Tapet viser bare at vi er i den mest konkurransedyktige ligaen, og det er derfor det er den beste, sa Schuster.

PÅ TRYNET: Guti og Real Madrid gikk på en kjempemine da overraskelseslaget i La Primera, Almeira, ble to mål for sterke for stjernegalleriet. Foto: AFP/Scanpix
PÅ TRYNET: Guti og Real Madrid gikk på en kjempemine da overraskelseslaget i La Primera, Almeira, ble to mål for sterke for stjernegalleriet. Foto: AFP/Scanpix Vis mer

Almeria fikk med seg en minneverdig seier i lagets første sesong i spansk toppdivisjon. Real hadde ikke tapt siden Sevilla ble for sterke i starten av november.

Glede i Barcelona 

Og Resultatet blir definitivt tatt godt imot i Barcelona. Katalanerne ligger ni poeng bak Real, men kan knappe innpå når de møter Osasuna søndag.

De blå/røde fra Camp Nou er på desperat jakt etter å havne ligagullet som glapp i fjor. Etter en nervepirrende sesong trakk Real det lengste strået, i siste runde.

Almeria, som har vunnet fire kamper på rad, er på vei til å gjøre en imponerende debutsesong i «La Liga». Klubben ligger som nummer sju, men kan bli forbigått av Sevilla som møter Recreativo Huelva søndag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media