Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjempestart for storklubbene

Du kan sørge for penger til ditt lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Det vel et par idrettsklubber som står hjertet ditt spesielt nært? Kanskje skiklubben du gikk for da du var liten, og ishockeyklubben du følger i eliteserien.

Nå har du sjansen til å gi nettopp din klubb et økonomisk løft.

I kåringen «Klubben i mitt hjerte» kjemper lagene om opptil 100 000 kroner i utstyr. Totalt skal en halv million kroner fordeles. Og det er Dagbladet.nos lesere som bestemmer hvor pengene skal ende.

Vi er alle sofavelgere og alle stemmene teller.

• Her kan du stemme fram din klubb

Mesterne i føringen

Startskuddet for årets kåring gikk i natt, og stemmene strømmer inn.

Da Dagbladet.no sjekket tallene ved 15.30-tida i dag, var det allerede kommet inn nærmere 6500 stemmer.

GOD STØTTE: Her takker Rosenborg-spillerne supporterne for støtten, etter en av alle trepoengerne på Lerkendal denne høsten. Foto: TOM E. ØSTHUUS
GOD STØTTE: Her takker Rosenborg-spillerne supporterne for støtten, etter en av alle trepoengerne på Lerkendal denne høsten. Foto: TOM E. ØSTHUUS Vis mer

I morgen spilles siste serierunde i Tippeligaen, og fotballfolket har vist sitt engasjement i de første timene av årets avstemning - som varer fram til fredag 17. november.

I klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer er det Rosenborg, Vålerenga og Brann som har fått flest stemmer så langt - i nettopp den rekkefølgen. Det er de samme tre lagene som kan ende opp med medaljene i Tippeligaen, hvis Lillestrøm ikke tar flere poeng enn VIF på søndag.

Men det er nesten to uker igjen av kåringen, og seier i første serierunde er ikke ensbetydende med seriegull.

Knottene fortsatt populære

Nytt av året er at det er en egen klasse for bedrifts- og studentlag. I denne klassen leder foreløpig fjorårsvinnerne fra Trondheim, studentene i NTNUI.

FK Skruknott vant i fjor klassen for særidrettslag under 100 medlemmer, og de har fått en bra start på årets kåring. De ligger på 2. plass, ikke langt bak ledende Vålerenga Ishockey Elite.

• Her kan du stemme fram din klubb

image: Kjempestart for storklubbene
SATTE BERGEN I BRANN: Martin Andresen tente gullhåpet da han utliknet til 1-1 i seriefinalen, men drømmen brast. Kan Brann ta revansje i «Klubben i mitt hjerte»?
LITT BAK: Vålerenga-gutta Allan Jepsen og Freddy dos Santos ligger litt bak Rosenborg etter de første timene av kåringen.