Kjempestorm skremte Monaco

John Arne Riise og Monaco ble åtte timer forsinket til Glasgow på grunn av en vill storm på Rivierian. Dagbladet.no følger Champions League direkte i kveld.

Kl. 20.45 i kveld møtes Monaco og Rangers på skotsk jord i den siste og avgjørende Champions League-matchen i gruppe D.

Franskmennen ligger sist og vinne for å ha mulighet til å gå til neste fase.

Derfor passet det dårlig at flyet til Skottland var åtte timer forsinket på grunn av et uvær på den vanligvis milde solfylte rivieraen. Regn for tre måneder lavet ned i løpet av en halv dag.

Monaco-spillerne måtte reise fram og tilbake til flyplassen i Nice, mens de ventet på at vinden roet seg nok til at flyet kunne lette. Til slutt landet laget kl. 21.30 i går kveld.

- Jeg er glad jeg ikke visste om det, da hadde jeg blitt livredd med tanken på han i et fly i sånt vær. John Arne like det ikke han heller, sier agentmamme Berit Riise.

Hun snakket med sønnen tidligere i dag, og fikk en skuffende melding familien begynner å bli vant med.

- Laget er ikke tatt ut, men han regner med benken igjen. Han håper å komme innpå, sier hun.

John Arne Riise har vært fryst ut fra førsteelleveren siden han ytret ønske om å flytte til Leeds.

- Alle spillerne synes det er rart at John Arne ikke er på laget. De sier til han at klubben enten må bruke eller selge ham, sier Berit Riise.

Sjøl om forholdet til Monaco ikke er helt godt, er hun sikker på at sønnen vil gi alt for klubben dersom han får sjansen i kveld.

- Han kommer til å gi 700 prosent for å vinne. De har fått klar beskjed om at kampen i kveld må vinnes, sier hun.

  • Her er alle kampene i Champions League i kveld: Gruppe A: Spartak Moskva (Russland) - Real Madrid (Spania), Sporting Lisboa (Portugal) - Leverkusen (Tyskland). Gruppe B: Sparta Praha (Tsjekkia) - Lazio (Italia), Sjakhtor Donetsk (Ukraina) - Arsenal (England). Gruppe C: Valencia (Spania) - Heerenveen (Nederland), Lyon (Frankrike) - Olympiakos (Hellas). Gruppe D: Galatasaray (Tyrkia) - Sturm Graz (Østerrike), Rangers (Skottland) - Monaco (Frankrike).