Stevie Ray

Kjempet for syk datter

MMA-stjernen Stevie Ray kommer med hjerteskjærende opplysninger i intervju.

FOR DATTEREN: Den skotske MMA-utøveren Stevie Ray ble satt under enormt press da han skulle ut i VM-kamp i november, avslører han i intervju. Det sto potensielt om datterens liv. Foto: NTB
FOR DATTEREN: Den skotske MMA-utøveren Stevie Ray ble satt under enormt press da han skulle ut i VM-kamp i november, avslører han i intervju. Det sto potensielt om datterens liv. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er i et intervju med BBC Sports at Ray (33) forteller den dramatiske historien.

Fire uker før den største kampen i karrieren - VM-kampen i lettvekt mot Olivier Aubin-Mercier i november - fikk han en livsomveltende telefon.

En lege fortalte at hans sju år gamle datter Myla måtte gjennom en hjerneoperasjon.

Han begynte å hulke og gråte, forteller Ray i intervjuet.

700 anfall

To år tidligere hadde datteren fått en epilepsi-diagnose etter å ha fått opp mot 700 anfall på to måneder. Medisiner holdt etter hvert de verste anfallene unna.

I oktober 2022 oppdaget legene at Myla lider av såkalt kortikal dysplasi, en alvorlig hjernemisdannelse. Det ble klart at hun ville trenge en hjerneoperasjon.

Familien ble først fortalt av det britiske helsevesenet at Myla tidligst kunne komme inn for operasjon i desember 2023. Dette knuste Ray og familien fordi legene hadde fortalt dem at Mylas epilepsianfall kunne gjør henne utsatt for å dø.

Familien følte seg frustrert over å se at helsen hennes ble dårligere, uttrykker Ray.

Tapte

Bare de nærmeste visste hva han gikk gjennom i oppkjøringen til VM-kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer