Therese Johaug gjorde comeback etter dopingdommen

Kjempet mot tårene etter comebacket

Therese Johaug er tilbake i langrennssporet. Comebacket ble av det overlegne slaget. Så fikk hun en advarsel etter et regelbrudd.

KNUSTE ALLE: Ingen hadde sjans mot en Therese Johaug som gikk forrykende på Beitostølen fredag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt/Bildbyrån
KNUSTE ALLE: Ingen hadde sjans mot en Therese Johaug som gikk forrykende på Beitostølen fredag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt/Bildbyrån Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • SISTE: Therese Johaug fikk et gult kort for å ha staket i stakefri sone under 10 kilometeren. Hun skal da ha tatt et dobbelttak med fraspark i nevnt sone.

BEITOSTØLEN/OSLO (Dagbladet): Therese Johaug (30) gjorde i dag comeback i langrennssporet, 958 dager siden sist.

Johaug har som kjent sonet en dopingdom, men er nå tilbake for fullt. Og rapportene vitnet om så bra treningsgrunnlag at hun var storfavoritt foran sesongåpningen på Beitostølen.

Og 30-åringen gjorde akkurat som forventet. Johaug tok kommandoen helt fra start, og bare økte og økte. I mål var hun 23 sekunder foran Ingvild Flugstad Østberg som tok andreplassen.

- I'm back! sa en jublende Johaug i målområdet.

For det har ikke vært en selvfølge at hun skulle både vinne, og samtidig være så overlegen som det hun var i dag. Det ble minuttet ned til Kari Øyre Slind på tredjeplass.

- Det er veldig sterkt å kunne komme hit og vinne skirenn igjen. Sist jeg var her hadde jeg en seier. Det var to og et halvt år siden, og det er stort å øverst på pallen igjen i dag, sier Johaug, og forteller om at hun har drømt om å komme tilbake og vinne det første rennet hun gikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer