Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjempetap for gutta

EM-kvalifisering Tyskland-Norge 24- 14. - Spillerne gjorde ikke det vi var enige om på forhånd. Spillet var ikke åpent nok. I morgendagens returkamp i Oslo Spektrum forlanger jeg en mer fandenivoldsk innstilling, sier trener Ivica Rimanic til NTB etter gårsdagens 10-målstap i Hamburg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fiaskoen betyr sannsynligvis farvel til vårens EM-sluttspill i Italia. Foran returkampen er Norge sist i gruppa med to poeng på tre kamper. De to beste lagene går videre til EM-sluttspillet. Det meste gikk på tverke fra start. Førsteomgangen i går var den svakeste i manns minne. Fire mål på 28 ballbesittelser sier det meste. Drøyt 12 minutter gikk før Norge lyktes å score. Jan Thomas Lauritzen bommet på alle de seks skuddene han fyrte løs. Roger Kjendalen misset på tre skudd fra distanse og gjorde fire tekniske feil. Morten Daland sperret ulovlig tre ganger.

Til sammen ebbet førsteomgangen ut med 15 bomskudd og ni tekniske feil. Trener Ivica Rimanic opplevde sin tyngste kveld med laget. Da spillerne gikk til pause, var de flaue over egen innsats. At det gikk bedre i andreomgangen (12- 8 til tyskerne), var ingen trøst.

Kampen i Sporthalle i Hamburg går inn i historien som enn av de dårligste for norsk herrehåndball i moderne tid.

Hele Norges coronakart