Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjempetid for Isabelle Pedersen

Knuste personlig rekord.

PERSONLIG REKORD: Isabelle Pedersens tid på lørdagens 60 meter hekk plasserer henne på femteplass på årets verdensstatistikk. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
PERSONLIG REKORD: Isabelle Pedersens tid på lørdagens 60 meter hekk plasserer henne på femteplass på årets verdensstatistikk. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Isabelle Pedersen imponerte lørdag med 8,02 på 60 meter hekk. Det ga henne 2.-plass i det internasjonale stevnet i Gent i Belgia.

Tiden plasserer henne som nummer fem på årets verdensstatistikk. Hun knuste sin tidligere personlige rekord, som ble satt for en uke siden og lød på 8,18.

Den tidligere juniorverdensmesteren har tatt steget opp i den ypperste europaeliten og har innendørs-EM i Praha som neste store mål.

I samme stevne løp Jaysuma Saidy Ndure inn til nytt årsbeste på 60 meter med 6,61 i forsøksheatet. Finalen løpes senere lørdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling