Kjendisene kommer

- Det har vært helt vilt på telefonene i dag. Her kommer det enda en tekstmelding fra Carew med nye navn til festen, sier Ole Fredrik Jonsbråten i Real Management. Han og utestedet Odeon spleiser på kjendisfesten. Carew slipper å bruke ei krone.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveld braker Carews megafest løs i Oslo. De kongelige uteblir, ellers lover arrangøren at kjendislista blir tjukk som under et Oscar-show.

- Vi er ekstremt fornøyd. Vanligvis får man jo ikke tilbakemeldinger fra de største kjendisene når en sender ut en slik invitasjon, men her har det strømmet inn.

John sjøl, sender tekstmeldinger hele tida med nye navn til festen. - Dette blir stort, sier Ole Fredrik Johnsbråten i Real Management til Dagbladet.

Fester gratis

Hva hele seansen på hippe Odeon koster, vil han ikke ut med.

- Millionene triller jo fortere enn man får snudd seg, men vi har et veldig godt samarbeid med Odeon og våre leverandører.

- Hvor mye betaler Carew for dette da?

- John skal slippe å betale. Ellers betaler gjestene 300 kroner, enten de er kjendiser eller ikke. Da får de mat, drikke og underholdning. Vi regner vel ikke å tjene så mye på dette, men det har med merkevarebygging å gjøre. Vi har lenge lett etter en anledning til å kjøre en spansk fest. Spania er det heteste i skuddet nå og John tente på ideen, sier partyfikser Jonsbråten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer