Kjendisene kommer

- Det har vært helt vilt på telefonene i dag. Her kommer det enda en tekstmelding fra Carew med nye navn til festen, sier Ole Fredrik Jonsbråten i Real Management. Han og utestedet Odeon spleiser på kjendisfesten. Carew slipper å bruke ei krone.

I kveld braker Carews megafest løs i Oslo. De kongelige uteblir, ellers lover arrangøren at kjendislista blir tjukk som under et Oscar-show.

- Vi er ekstremt fornøyd. Vanligvis får man jo ikke tilbakemeldinger fra de største kjendisene når en sender ut en slik invitasjon, men her har det strømmet inn.

John sjøl, sender tekstmeldinger hele tida med nye navn til festen. - Dette blir stort, sier Ole Fredrik Johnsbråten i Real Management til Dagbladet.

Fester gratis

Hva hele seansen på hippe Odeon koster, vil han ikke ut med.

- Millionene triller jo fortere enn man får snudd seg, men vi har et veldig godt samarbeid med Odeon og våre leverandører.

- Hvor mye betaler Carew for dette da?

- John skal slippe å betale. Ellers betaler gjestene 300 kroner, enten de er kjendiser eller ikke. Da får de mat, drikke og underholdning. Vi regner vel ikke å tjene så mye på dette, men det har med merkevarebygging å gjøre. Vi har lenge lett etter en anledning til å kjøre en spansk fest. Spania er det heteste i skuddet nå og John tente på ideen, sier partyfikser Jonsbråten.

Can-Can

I halvannen måned har en stab av scenografer, konsulenter musikere og party-makere jobbet for å forberede gigant-festen.

- I planleggingsfasen hadde vi lyst til å slippe 50 ville okser ut i Bogstadveien for å skape den riktige stemningen. Vi fant vel ut at det ble litt for vilt, men vi skal ha levende dyr, flamencodansere, masse god mat og drikke og spansk musikk. Vi har ingen spesiell dresskode for kvelden, men det hadde vært kult om noen av dem var litt inspirert av can-can-stilen. Høye splitter og slikt. Bare været holder da, sier Ole Fredrik Jonsbråten og kikker mismodig på regnet som silte ned i går ettermiddag.

800 invitasjoner er sendt ut til kremen av norske kjendiser.

- Det er for tidlig å si hvor mange som kommer, men responsen er kjempebra. Vi regner festen som vellykket med 500- 600 gjester. Vi kunne jo selvsagt ha fylt Odeon til randen, men vi holder oss til gjestelista. Jeg kan love deg at Se & Hør skal få litt å gjøre i morra.

- Kommer «vanlige» folk inn da?

- Vi har invitert en rekke vanlige folk, men hvis du ikke står på gjestelista i morgen, blir det vanskelig å komme inn. Noen er det jo alltids som klarer å snike seg inn, smiler Ole Fredrik Jonsbråten.

Stålgjerder og et kobbel vakter skal sørge for at Carew og de 800 «vennene» får feste i fred.

FESTENS MIDTPUNKT: I kveld braker Carews megafest løs. De kongelige uteblir, ellers lover arrangøren at kjendislista blir tjukk som under et Oscar-show.