Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Kjenner ikke igjen Vålerenga

Stavangers matchvinner René Sethereng slakter Oslos hockeystolthet.

JORDAL AMFI (Dagbladet): -  VIF mangler guts. De har alltid vært en gjeng med skikkelige vinnere. Det skuffer meg at de gir oss så lite kamp ute på isen, sier Stavanger Oilers, René Sethereng til Dagbladet.

I går sørget han for hockeyfest for Stavanger Oilers da han smelte pucken i buret 14 minutter ut i annen periode, og sendte VIF-gutta slukøret av isen.

-  I denne kampen kriger vi sinnssykt bra og forsvarer oss grisebra, sier den tidligere Frisk Asker-spilleren med et stort glis om munnen.

Fortvilet trener

Han mener Vålerenga serverte seieren.

-  Vi er giftige på kontringer og utnytter feilene til VIF. Da jeg laget vinnermålet, virket backen til VIF helt uinteressert, sier matchvinneren om vinnermålet sitt.

-  Raske spillere og sterkt kontringsspill er blitt et varemerke for Stavanger Oilers. Vi spiller mye bedre hockey enn det VIF gjør, men vi er ikke verdensmestere av den grunn. Det er likevel ekstra gøy å vinne mot VIF på Jordal, sier Sethereng.

Full skjerping

I Vålerenga-garderoben sitter en tankefull Vålerenga-trener Knut Jørgen Stubdal.

-  Det er for dårlig at vi ikke klarer å slå Stavanger hjemme. Nå har vi tapt mot alle de lagene vi normalt skal slå, sier Stubdal.

Anders Myhrvold krever full skjerpings.

-  Tabellen lyver ikke. Vi spiller tankeløst til tider. Drittfeil ødelegger for oss. Vi er altfor svingende i prestasjonene, sier han.

NY SKRELL: Stavanger Oilers, René Sethereng putter på til 3- 2 mot Vålerenga - og nedturen bare fortsetter for Oslo-laget.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media