Lørdagsprofilen: Vibeke Skofterud

Kjenner seg igjen i Petter Northug: - Jeg tenkte: «Gidder jeg dette her?»

Vibeke Skofterud fikk en liste fra Skiforbundet over ting hun måtte forandre ved eget utseende, samtidig som hun konkurrerede mot dopede utøvere. Da holdt det på å bikke helt over. Redningen ble Bente Skari.

LIVET SMILER: Vibeke Skofterud nyter sitt nye liv. I dette intervjuet åpner hun opp om den kronglete veien til der hun er i dag. Foto: Bjørn Langsem
LIVET SMILER: Vibeke Skofterud nyter sitt nye liv. I dette intervjuet åpner hun opp om den kronglete veien til der hun er i dag. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Dette intervjuet ble første gang publisert i januar 2018.

(Dagbladet): Det er en ny tid for alt. Vibeke Skofterud er inne i et nytt kapittel i livet. Langrennslegenden fra Slitu har opplevd det aller meste som skiløper og ser tilbake på blant annet OL-gull, VM-gull og rekordløp i Vasaloppet med stolthet.

Samtidig vil hun ikke savne toppidrettslivets mørke sider: Jaget etter den optimale kroppen, presset etter å være som alle andre på langrennslandslaget og de mørke tankene er forbi.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer