- Kjente at hjertet banket ekstra fort og at det sved i øynene

Pequeninos spredte sang, tårer og glede på Bekkelagshjemmet.

||| BEKKELAGSHJEMMET (Dagbladet): Det har blitt en hyggelig årlig tradisjon at det brasilianske reisefølget til Pequeninos do Jockey gjester beboerne på eldresenteret Bekkelagshjemmet under Norway Cup.

En av gjengangerne av de utenlandske lagene i Norway Cup bor som vanlig på Holtet skole rett over veien for Bekkelagshjemmet, og Fredag ettermiddag møtte de mannssterke opp til den eldre gardes store glede.

Ungguttene har vært på reisefot siden 9. juli, og savnet etter venner og familie der hjemme begynner å bli stort. Derfor var det et kjærkomment avbrekk fra aktivitetene på sletta å kunne spre glede og hjertevarme til beboerne.

Det ble delt ut mange klemmer og varme håndtrykk og det var mange smil og mange tårer å spore etter besøket som ble avsluttet med korsang fra unge fotballspillere.

- Det var veldig godt å møte de eldre som bor her. Vi begynte å gråte fordi vi tenkte på våre egne familier hjemme i Brasil. Selv begynte jeg å tenke på bestefar og bestemor, som begge er døde. Jeg kjente at hjertet banket ekstra fort og at det sved i øynene. Derfor ble det noen tårer, sier Pequeninos-spilleren Christian Pujol.