Kjernen: - En god julegave

Fryd blant supporterne.

(Dagbladet.no): Rosenborg-supporterne i Kjernen var skeptiske tidligere i uka, de lurte på om RBK-toppscorer Steffen Iversen de siste ni månedene har brukt klubben for å mele sin egen kake.

Med ny Steffen-kontrakt underskrevet er det latter og humring blant fansen.

- Jeg er godt fornøyd med dette, det var akkurat det jeg håpet på. Dette er en god julegave til oss, sier Kjernen-leder John Inge Korsgat til Dagbladet.no.

- Den aller beste julegaven i år tror du?

- Helt klart, det er ikke noe som er bedre enn dette.

Kjernen møtte Iversen med undring da han ankom Lerkendal, etter at han som VIF-spiller sang «Rosenborg er ræva». I løpet av sesongen er spissen blitt fansens kjæledegge igjen.

Derfor ville ikke Kjernen helt tro på historien om at Iversen hadde sagt ja til Genk.

- Nei, jeg sa det seinest i dag tidlig,  at før han har buemerket kontrakten sin i Belgia så tror jeg ingenting. Steffen sa aldri at han ville bort, sier Korsgat.

MER JUBEL FOR FANSEN: Her feirer Steffen Iversen (trøye nummer 14) seriegullet foran de svarthvite trofaste. I dag gleder fansen seg over spissens nye kontrakt. Begge foto: Scanpix
MER JUBEL FOR FANSEN: Her feirer Steffen Iversen (trøye nummer 14) seriegullet foran de svarthvite trofaste. I dag gleder fansen seg over spissens nye kontrakt. Begge foto: Scanpix Vis mer

- Hvem kunne erstattet Iversen i RBK?

- Det vet jeg ikke noe om. Det finnes sikkert gode alternativer der ute, Ronaldinho for eksempel. Men det spørs hvem som hadde vært tilgjengelig.

Supportere er ikke supportere om de ikke håper på flere hyggelige overraskelser framover.

- Får vi inn én eller to spiller til som styrker stallen, da blir jeg veldig fornøyd, sier Korsgat.

RONALDINHO? Kjernen er usikre på hvem som kunne erstattet Iversen på Lerkendal.