Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjernen-talsmann om Solskjær: - Bra at mannen får seg arbeid

Supporterklubbene tar comebacket med knusende ro.

TAR COMEBACKET MED RO:  Kjernen-talsmann Espen Viken er ikke bekymret for at Molde skal ta over tronen i norsk tippeliga. Foto: Espen A. Istad / NTB Scanpix
TAR COMEBACKET MED RO: Kjernen-talsmann Espen Viken er ikke bekymret for at Molde skal ta over tronen i norsk tippeliga. Foto: Espen A. Istad / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag ble det klart at Ole Gunnar Solskjær returnerer til Molde, etter et kort opphold i den engelske klubben Cardiff i fjor. 

Solskjær-comebacket skaper reaksjoner verden over, også i moldensernes egen supportertklubb.

- Det er veldig godt at klubben har fått på plass en langsiktig løsning. Fint at vi nå kan legge bort alle spekulasjonene. Nå vet vi hva vi vil, og hvor vi vil, sier leder i Tornekrattet, Svein Erik Jenset, til Dagbladet.

Blant de andre norske supporterklubbene lar derimot det voldsomme engasjementet vente på seg.

- Det er bra mannen får seg arbeid, man kan jo ikke drive gatelangs og gå arbeidsløs, sier Kjernen-talsmann Espen Viken til Dagbladet.

Rosenborg-supporteren tror den nye manageren vil styrke Molde, men at trønderne vil dominere i den norske eliteserien - også i fremtiden.

- Det er ikke sånn at Molde vil bli så mye sterkere over natta. Men det er klart at det er en styrke for Molde, spesielt med det trenerapparatet han tar med seg, sier Viken.

- Det styrker også norsk fotball, og den norske fotballen trenger det, legger han til.

- Skal sørge for at de holder seg midt på tabellen Også talsmann i Vålerengas supporterklubb, Christian Kjellsen, tar Solskjær-returen med knusende ro.

- Vi mener vel ikke så mye om det, men de var veldig gode under ham sist. Solskjær går jo noen hakk tilbake, så får vi se om han har samme pågangsmot som forrige gang, sier Klanen-talsmannen til Dagbladet.

Han tror klubben først og fremst vil merke det på bankkontoen.

- De får jo de penga de vil ha av Røkke og Gjelsten, da. Vi registrerer at han er tilbake, men vi skal fortsette med den gode trenden vi er inne i og sørge for at de holder seg midt på tabellen. Ei lita bygd som Molde skal ikke være noe lenger oppe, sier han spøkefullt.

Møter Molde i Rosebyen I Sør-Vest er heller ikke Viking-fansen bekymret foran det kommende møtet med Molde. Tommy Nærland, styreleder i Vikinghordene, fremhever at Solskjær aldri har slått Viking i en tellende kamp.

- Det er veldig spennende for Molde, men de satser vel mer på Euopaligaen enn på ligaen her hjemme. Det er klart at det er en «boost» for byen, sier han til Dagbladet.

1. november møtes de to lagene på Aker stadion, og kampen blir den siste bortekampen til Viking denne sesongen.

- Vi stiller med samme innstilling, og det hjelper nok ikke at de har fått med seg Solskjær, sier Nærland.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!