DRO INN 100 000 kroner: Tore Morten Rønning fra Verdalen spilte på at Leicester skulle vinne Premier League. Foto: Scanpix/privat
DRO INN 100 000 kroner: Tore Morten Rønning fra Verdalen spilte på at Leicester skulle vinne Premier League. Foto: Scanpix/privatVis mer

- Kjerringa var i fyr og flamme. Jeg har aldri sett henne sånn under en fotballkamp før

Oddstipperen Tore Morten (48) vant kjempepremie.

(Dagbladet): Etter fire runder av den inneværende Premier League-sesongen hadde Tore Morten Rønning fra Lotto-bygda Verdalen sett nok: 48-åringen mente Leicester var så gode at de kunne vinne hele serien.

Derfor satte Rønning 100 kroner på akkurat det til 1000 i odds hos Norsk Tipping. I går kveld ble den hundrelappen til 100 000 kroner da Chelsea hentet opp Tottenhams 2-0-ledelse og utlignet sju minutter før slutt, noe som sikret Leicester tittelen.

- Det var helt forferdelig å se kampen. Det er det verste og mest nervepirrende jeg har vært gjennom i livet mitt, forteller Rønning til Dagbladet.

- Kjerringa i fyr og flamme Rønning følte seg relativt trygg på at Leicester ville klare å avgjøre serien i sitt neste oppgjør mot Everton hvis Tottenham vant i går. Han kunne likevel ikke være helt sikker. Derfor var lettelsen stor da innbytter Eden Hazard skrudde inn det avgjørende 2-2-målet.

Både hos han og kona.

- Kjerringa var i fyr og flamme. Jeg har aldri sett henne sånn under en fotballkamp før. Det har vært mange gratulasjoner fra venner og familie. Jeg har jo følt et press i det siste på at Leicester måtte vinne, for det har jo vært oppslag om at jeg har tippet på dem i media.

Søvnløs Rønning er i svært godt humør på telefon med Dagbladet. 48-åringen spiller vanligvis for 200-300 kroner i uka, og er ikke vant med store summer i omløp.

Det gjorde at det ikke ble mange minutter med søvn i natt.

- Det var ikke noe feiring i går kveld, for jeg skulle opp på jobb klokka fem i dag. Jeg har ikke sovet. Det var vanskelig. Pulsen var høy. Det samme var spenningsnivået, forteller tømreren.

Nå diskuteres det hva pengene skal brukes til. Noe drypper nok på datteras konfirmasjon i slutten av måneden, mens kona har et annet ønske i tillegg:

- Kjerringa vil til Syden, sier Rønning, før han legger til:

- Jeg skjønner ikke at det ikke er flere som tippet på Leicester. Hvis folk så hvordan de startet sesongen, så var de jo bedre enn de andre topplagene ...