DRO INN 100 000 kroner: Tore Morten Rønning fra Verdalen spilte på at Leicester skulle vinne Premier League. Foto: Scanpix/privat
DRO INN 100 000 kroner: Tore Morten Rønning fra Verdalen spilte på at Leicester skulle vinne Premier League. Foto: Scanpix/privatVis mer

- Kjerringa var i fyr og flamme. Jeg har aldri sett henne sånn under en fotballkamp før

Oddstipperen Tore Morten (48) vant kjempepremie.

(Dagbladet): Etter fire runder av den inneværende Premier League-sesongen hadde Tore Morten Rønning fra Lotto-bygda Verdalen sett nok: 48-åringen mente Leicester var så gode at de kunne vinne hele serien.

Derfor satte Rønning 100 kroner på akkurat det til 1000 i odds hos Norsk Tipping. I går kveld ble den hundrelappen til 100 000 kroner da Chelsea hentet opp Tottenhams 2-0-ledelse og utlignet sju minutter før slutt, noe som sikret Leicester tittelen.

- Det var helt forferdelig å se kampen. Det er det verste og mest nervepirrende jeg har vært gjennom i livet mitt, forteller Rønning til Dagbladet.

- Kjerringa i fyr og flamme Rønning følte seg relativt trygg på at Leicester ville klare å avgjøre serien i sitt neste oppgjør mot Everton hvis Tottenham vant i går. Han kunne likevel ikke være helt sikker. Derfor var lettelsen stor da innbytter Eden Hazard skrudde inn det avgjørende 2-2-målet.

Både hos han og kona.

- Kjerringa var i fyr og flamme. Jeg har aldri sett henne sånn under en fotballkamp før. Det har vært mange gratulasjoner fra venner og familie. Jeg har jo følt et press i det siste på at Leicester måtte vinne, for det har jo vært oppslag om at jeg har tippet på dem i media.

Søvnløs Rønning er i svært godt humør på telefon med Dagbladet. 48-åringen spiller vanligvis for 200-300 kroner i uka, og er ikke vant med store summer i omløp.

Det gjorde at det ikke ble mange minutter med søvn i natt.

- Det var ikke noe feiring i går kveld, for jeg skulle opp på jobb klokka fem i dag. Jeg har ikke sovet. Det var vanskelig. Pulsen var høy. Det samme var spenningsnivået, forteller tømreren.

Nå diskuteres det hva pengene skal brukes til. Noe drypper nok på datteras konfirmasjon i slutten av måneden, mens kona har et annet ønske i tillegg:

- Kjerringa vil til Syden, sier Rønning, før han legger til:

- Jeg skjønner ikke at det ikke er flere som tippet på Leicester. Hvis folk så hvordan de startet sesongen, så var de jo bedre enn de andre topplagene ...

Lik Dagbladet Sport på Facebook