Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjersti er forbannet

Kjersti Grini (27) avfeier ryktene om at hun forsvinner fra Tertnes hvis ikke serielederen ansetter en trener etter hennes smak.

- Men oppførselen til en del folk her vitner om at vi på flere måter fortsatt er en middelmådig klubb, sier Kjersti til Dagbladet.

Denne uka startet med at Tertnes-trenerne avsatte Kjersti Grini som kaptein. I går gikk en anonym kilde fra Tertnes-miljøet ut med advarsler om at det skjer en eksplosjon i klubben dersom trener Eskil Berg Andreassen ikke slutter denne våren.

- Da vil Kjersti Grini forsvinne, sier kilden til Bergens Tidende.

- Jeg blir forbannet når jeg blir konfrontert med slikt tull. De såkalte anonyme kildene er i ferd med virkelig å rote det til, sier Kjersti.

- Har du fått tilbud fra andre klubber?

- Det er helt uinteressant siden jeg ikke vil vurdere noen tilbud midt i sesongen.

- Jeg kommer garantert ikke til å flykte fra Tertnes på grunn av det som har skjedd de siste dagene, forteller Kjersti.

Hun har en kontrakt med klubben fram til sommeren neste år og er innstilt på å oppfylle den.

Kjersti mener Tertnes står foran et veiskille.

- Og det går i hvert fall ikke mellom meg og trenerne. Jeg ønsker ikke at klubben nå skal ansette en trener etter min smak.

- Tertnes-styret har fått til mye bra. En spiller kan ikke bestemme linjen videre, mener Kjersti Grini.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling