Kjersti Grini om håndballherrene: - Endelig er de ydmyke

Norges mest profilerte håndballkvinner tror håndballherrene er i ferd med å kopiere dem. Det betyr i så fall starten på en gullalder.

MER JUBEL I VENTE?: Christian Berge, Erlend Mamelund og Norge jubler etter seier mot hjemmefavoritt Polen under årets håndball-EM. Foto NTB SCANPIX
MER JUBEL I VENTE?: Christian Berge, Erlend Mamelund og Norge jubler etter seier mot hjemmefavoritt Polen under årets håndball-EM. Foto NTB SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Håndballjentene har hatt en helt spesiell stjerne hos det norske folk siden gjennombruddet i 1986. Da tok Norge en sensasjonell VM-bronse og innledet eventyret som har gitt hele 18 internasjonale mesterskapsfinaler.

Håndballgutta har levd i skyggen av det motsatte kjønn, men nå, 30 år seinere, ser de ut til å få sitt definitive gjennombrudd. Hvis Norge tar poeng mot Frankrike i dag eller Polen avgir poeng mot Kroatia, er Norge i en historisk herresemifinale.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer