Kjerstis revansje

EKEBERGHALLEN (Dagbladet): - Laget mitt hadde nok mer nytte av meg enn Bækkelaget hadde av Anja i dag, sier Tertnes-kaptein Kjersti Grini.

Hun gikk fra seiersintervju til seiersintervju, mens en skuffet Anja Andersen forlot Ekeberghallen gråtende. Livet smiler til Kjersti Grini. Etter å ha ført Norge til EM-gull, reiste hun rett på avslappende juleferie i Syden. I går startet håndball-hverdagen igjen - men den liknet mer på en fest da Tertnes påførte Bækkelaget sesongens første tap. Samtidig fikk Grini og Tertnes revansje for det pinlige 22- 40-tapet for BSK i cupen rett før jul.

Frimerke

I går brukte Kjersti Grini det siste kvarteret av kampen til å være frimerke på Anja Andersen. Og sendte den danske BSK-kapteinen ut av kampen som A-post.

- Taktikken med frimerke gikk veldig bra. Særlig fordi resten av laget klarte å tette igjen bak, jublet Grini etterpå.

- Vi klarte å opptre som et lag, mens det var lite som fungerte for Bækkelaget.

Det siste var Anja Andersen et symbol på i går. Hun ble riktignok kampens toppscorer med ti mål. Men frustrasjonen over den svake BSK-innsatsen vokste i takt med duellen mot frimerket Kjersti Grini. Og da dommerne feilaktig ga henne frikast istedenfor mål seks minutter før slutt, kokte det over.

Det kostet Anja to minutter på benken.

Forbannet

- Anja vil så gjerne vinne, og blir forbannet når hun ikke får det til. Den følelsen er hun ikke så flink til å skjule, sier kapteinskollega Grini.

Den danske håndball-dronninga forsvant ut bakdøra rett etter kampen. Skuffet, sint, gråtende og uten å veksle et ord med noen.

- Det er ikke noe nytt at Anja blir gretten. Hun har aldri vært noen speiderjente, og jeg skal heller ikke gjøre henne til det, sier BSK-trener Frode Kyvåg.

Kritisk

Som ikke var imponert over frimerkejobben til Kjersti Grini:

- Jeg synes ikke Kjersti gjorde jobben så veldig bra. Hadde dommerne vært litt mindre snille med henne, ville Kjersti fått to utvisninger.

<B>HØYT OPPE: </B>Kjersti Grini fortsetter suksessen på håndballbanen.