Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjetil best i kombi

Kroatias Ivica Kostelic vant slalåmrennet i Wengen. Men Kjetil André Aamodt gikk til topps i kombinasjonen etter 8. plass i slalåm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kostelic kjørte inn til 1.42,29 etter de to omgangene. Han var ett hundredel foran sloveneren Mitja Kunc, mens tredjeplassen i verdenscuprennet i slalåm gikk til Leonardo Zardini fra Italia. Han hadde tiden 1.42,61.

Aamodt var den eneste av de norske kjørerne som kom til mål i slalåmen. Han endte på delt 8. plass med 1.43,40 etter å ha falt ned fra 6. plass etter første omgang.

Tom Stiansen kjørte ut i andre omgang i Wengen, mens Ole Kristian Furuseth, Harald Christian Strand Nilsen og Truls Ove Karlsen led den samme skjebnen i første omgang. Kjus kvalifiserte seg ikke til finaleomgangen i slalåm, men i og med at han var med i kombinasjonen (utfor og slalåm) fikk han kjøre to omganger slalåm likevel.

  • Kjetil André Aamodt viste at kombinasjonsformen er bra. Han vant en suveren seier og var 4,48 sekunder foran toeren Bode Miller fra USA. Lasse Kjus kjørte inn til 3. plass i kombinasjonen, som var det første kombinasjonsrennet for sesongen.

    (NTB)

Hele Norges coronakart