Kjetil er fortsatt sjefen

BERLIN (Dagbladet): Hertha Berlin - Werder Bremen 1-0. Dirigent Kjetil Rekdal (29) er tilbake i toppform. I går ledet han Hertha BSC Berlin til en flott 1- 0-seier over Werder Bremen i Bundesliga-premieren. Nils Johan Sembs første landslagstropp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg sturet noen dager etter at vi røk ut av VM. Jeg var skuffet fordi vi ikke greide en runde eller to til. Nå er det glemt.

- Motivasjonen er på topp, både for innsatsen i Hertha og for videre landslagsspill. Jeg er fast bestemt på å fortsette med sikte på i hvert fall EM om to år, sier Kjetil til Dagbladet.

I går var han suveren og høstet gjentatte ganger applaus for sitt solide forsvarsspill og sine framspill fra de 63000 elleville tilskuerne som fylte Olympiastadion i Berlin.

Rekdal tapte ikke en eneste duell som siste skanse.

Kneet OK

- Så langt tilbake på banen var det begrenset hvor mye jeg kunne være med i det offensive spillet. Men jeg er fornøyd. Formen er fin. Den gamle kneskaden kjenner jeg lite til, sier Kjetil.

- I fjor brukte vi åtte kamper før vi fikk vår første seier. Derfor er vi fornøyde når vi lyktes allerede i sesongpremieren. Jeg tror dette kan bli moro framover, understreker han.

Nå våger både Kjetil, medspillerne og trener Jürgen Röber å drømme om europacupspill.

Nå er Hertha i ferd med å få fram et virkelig sterkt lag, også takket være kjøpet av midtbanespilleren Dariusz Wosz (29) fra Bochum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer