Kjetil I - kongen av Enga

På vei til seiersfesten i Vallhall ga Kjetil «I» Rekdal spillerne beskjed om at det er trening 2. desember. Vel framme lovet han Klanen å banke RBK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL/VALHALL (Dagbladet): Og slik snakker en vinner. Slik snakker en fotballfantast hvis eneste ønske og lidenskap er å gjøre Vålerenga til den klubben alle snakker om at den kan og bør bli. Og slik snakker en mann som aldri blir lei av å piske seg sjøl og andre for å nå det målet all fotball handler om:

Å vinne.

Der og da - med Kjetil Rekdal foran nasjonens mest trofaste fotballfamilie i Vallhall - skjønte jeg også betydningen av de ordene VIF-formann Vidar Davidsen hadde sagt fra talerstolen på NFF-festen en time tidligere. Det var mange å takke, det skulle bare mangle, men han nevnte bare én ved navn. Og det Vidar Davidsen sa, «Du, Kjetil - har satt ditt preg på det som skjer i Vålerenga og det skal du få lov til å fortsette med», forteller alt om hvilken posisjon Kjetil Rekdal har i klubben.

Han er I.

Han er Kjetil I.

Han er Kjetil I - kongen av Vålerenga.

Advarer Rosenborg

- Dette er mye større enn da jeg ble cupmester med Molde (94) og mye større enn noe annet jeg har opplevd på fotballbanen, sa Kjetil Rekdal fra scenen i Vålerengas eget hus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer