Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kjetil Jansrud kjørte forrykende på trening

Før superkombinasjonen.

I FORM: Kjetil Jansrud kjørte sterkt på dagens utfortrening. Her fra søndagens bronseløp. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix
I FORM: Kjetil Jansrud kjørte sterkt på dagens utfortrening. Her fra søndagens bronseløp. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjetil Jansrud var tredje raskest, mens Aleksander Kilde Aamodt kom på delt 4.-plass under onsdagens trening i en forkortet utforløype.

Det var den siste gjennomkjøringen før fredagens superkombinasjon. 44 løpere deltok i treningen, mens Aksel Lund Svindal og 11 andre valgte å stå over.

Kortere løype Otmar Striedinger fra Østerrike kjørte inn til bestetid i løypa som var kortet inn fra 3,5 til 2,4 kilometer. Målområdet var flyttet opp i fjellsiden for ikke å komme i veien for kvinnenes utforrenn i løypa ved siden av.

Striedinger var 0,10 sekund foran italienske Peter Fill og 0,14 foran Jansrud. Kilde var slått med 0,36 sekund.

Flere av kjørerne som er best i de tekniske disiplinene satte stor pris på onsdagens gjennomkjøring, i en løype som var raskere enn ventet.

- Det gikk mye bedre i dag, sa Ted Ligety etter å ha notert 15. beste tid.

Varmegrader - I går var løypa ganske rask. I dag var den enda raskere, raskere enn i spesialutforen. Det er viktig å bli vant til forholdene, sa Alexis Pinturault etter sin 14.-plass.

- Snøen var bløtere enn i går, og det gjør det lettere. Jeg har en god følelse, sa Ivica Kostelic etter å ha kjørt inn til 11.-plass.

Værmeldingen advarer om 11 varmegrader renndagen fredag. Det kan by på store utfordringer både for arrangøren og kjørerne.

- Forhåpentligvis får vi noen netter med kuldegrader. Ellers kan løypene bli oppkjørt veldig fort, sa Ligety.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!